Elintarviketeollisuuden tuotantotilojen siivous

Elintarviketeollisuuden tiloissa siivouksella on merkittävä rooli osana laadunhallintaketjua. Elintarviketeollisuuden tuote- ja työturvallisuuden näkökulmasta puhtauden on oltava joka päivä ensiluokkaista ja täytettävä laatukriteerit sekä vaadittavat standardit.

Laadunarviointi varmistaa elintarviketilojen korkean hygieniatason

Osaava ja alalle koulutettu henkilöstö huolehtii tilojen, laitteiden, koneiden ja välineiden puhtaudesta päivittäin. Korkean hygienian ylläpito on olennainen osa elintarviketeollisuuden tuotannon jatkuvuuden kannalta.

Siivouskohteena elintarviketeollisuudessa työ on hyvin monivaiheista ja fyysisesti raskasta. Kun työskennellään elintarvikealalla, on palveluvastaavien oltava tarkkoja ja perusteellisia. Laadunarviointia tehdään mikrobimittauksilla ja aistinvaraisilla tarkistuksilla päivittäin.

Pintapuhtausnäytteitä otamme kattavasti eri pinnoilta, tasoilta ja koneista säännöllisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Noudatamme toiminnassamme asiakkaan laatujärjestelmää ja räätälöimme laadunseurannan aina vastaamaan asiakkaan tavoitteita ja vaatimuksia. Kuukausittain tehtävillä hygienia- ja puhtauskierrosten avulla yhdessä asiakkaan kanssa varmistamme sovitun hygienia- ja ylläpidon toteutumisen.

Elintarviketilojen laitteet ja koneet siivotaan päivittäin.

Osaava henkilöstö ja sujuva yhteistyö

Teemme pitkäjänteistä ja järjestelmällistä henkilöstön osaamisen kehittämistä sekä uudelleen perehdytystä elintarviketeollisuuden kohteissa.  Panostamme perehdytykseen ja kohteessa tapahtuvaan asiakaskohtaiseen perehdytykseen, näin varmistamme henkilöstön sitoutumisen ja ymmärryksen tavoitellusta laatutasosta.

Siivouksen palveluvastaavilla on oltava ymmärrys asiakkaan vaatimuksista, työn laatukriteereistä ja tavoitteista, jotta voimme varmistua korkean hygieniatason toetutumisen jokaisella siivouskerralla. Palveluvastaaviemme tehtävä on varmistaa, että asiakkaan tilat, koneet ja työvälineet ovat aina puhtaat ja turvalliset käyttää. Näin takaamme häiriöttömän aloituksen asiakkaan tuotannolle päivittäin.

Laadunarviointi varmistaa korkean hygieniatason

Siivouksella on merkittävä rooli elintarviketeollisuuden tiloissa osana laadunhallintaketjua.

Anna-Riitta

Kaipaatko parempaa siivouspalvelua? Lähetä meille viesti ja pyydä tarjous!

Anna-Riitta

Anna-Riitta ja muut asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan. Vastaamme viestiisi viimeistään seuraavana työpäivänä.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.